Case study

Biogen

The Biogen headquarters currently accommodate over 450 employees across four buildings, and a total of 12 floors. Due to the highly spread out nature of these office spaces Biogen’s management requested a site evaluation with the purpose of optimizing its long-term workspace strategy. Read the full case study.

What's inside:

  • Biogen rolled out the Basic and Advanced plan across four buildings and 28 departments
  • With Locatee Biogen identified areas with available capacity for potential ‘collaborative’ or ‘silent’ workspaces
  • An increase in the desk sharing ratio enabled Biogen to bring in 140 employees to the existing 450 without adding any square meters and improve space efficiency by 30%
  • In total a savings potential of CHF 2.5 million was realised

You might also be interested in

Choose the Service

get started today

Fill in all informations

in progress

Thank you

Request has been successfuly sent. We'll get back to you shortly.